Licht brengt vreugde in harten.

Met de kerstdagen maakt u het gezellig, misschien staat uw kerststal al klaar en heeft u lichtjes aangestoken. Heeft u ook al gedacht aan kinderen en jongeren die niet delen in de gezelligheid­ en de hoop van de kerstdagen? En aan hen voor wie dit donkere dagen zijn? Schenk hen ook een lichtpuntje, het ligt in uw handen.

Als Vrienden van Don Bosco Stichting (beheerd door de Koning Boudewijnstichting) kunnen wij u een fiscaal attest bezorgen voor uw gift vanaf 40 euro aan het Solidariteitsfonds Don Bosco of speelplein Don Bosco Oud-Heverlee. Gebruik dus het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting en vermeld bij overschrijving de juiste gestructureerde mededeling.


Speelplein Don Bosco Oud-Heverlee

Er zijn verbouwingen aan de gang op speelplein Don Bosco Oud-Heverlee. Momenteel wordt er een nieuwbouw geplaatst met een nieuw kleuterlokaal, een gloednieuw knutsel- ­en materiaalkot­ en nieuw sanitair dat ook op maat van kleuters is. Het kleuterterrein naast het gloednieuwe­ gebouw wordt opnieuw ingericht: na de ruwe inrichting moet die ook ‘bespeelbaar’ gemaakt worden. Op het verlanglijstje staan een grasveld, een zandbak en een speeltuig. Dankzij uw steun wordt dit mogelijk gemaakt en is het speelplein klaar om tijdens de zomer opnieuw­ honderden kinderen te ontvangen en hen de vakantie van hun leven te bezorgen.

Voor een fiscaal attest, gebruik het rekeningnummer op naam van de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 
en vermeld bij overschrijving de gestructureerde mededeling +++017/0960/00426+++


Kerstmis is
liefde in een wereld van vrede
Kerstmis belooft
steeds opnieuw dat het morgen beter wordt

Don Bosco dankt u en wenst u een hartverwarmend kerstfeest !