Wil u het Droomfonds steunen?
U kan ons op verschillende manieren helpen:

G
Gift of maandelijkse schenking

U steunt ons met een gift of met een doorlopende opdracht op rekeningnummer BE31 7370 4505 7755. Weet dat een maandelijkse storting van een klein bedrag al wonderen doet.

k
Online gift via dono.be

U steunt de actie van uw keuze met een online gift via www.droomfondsdonbosco.dono.be.

z
Steunen via PayPal

Je kan het Droomfonds ook meteen online steunen via PayPal.

U
Legaat of duo-legaat

Door een goed doel op te nemen in uw testament helpt u niet alleen Don Bosco Stichting, ook uw erfgenamen­ kunnen hier baat bij hebben. Neem contact op met Guido Stoop, guido.stoop@donbosco.be of 0475 29 83 73 of met testament.be via info@testament.be of 0479 76 00 76. Je vraag wordt vertrouwelijk behandeld.

<
Steunactie

Wil u een steunactie (vb. vastenactie) organiseren of deelnemen aan een evenement (vb: 20 km van Brussel) ten voordele van Droomfonds Don Bosco?

Neem contact op met Guido Stoop: 0475 29 83 73 of maak zelf een actie aan via Dono.

f
Feest

Een verjaardagsfeest, huwelijk, geboorte, jubileum,...? Een uitgelezen kans om uw feestvreugde te delen. Vraag de genodigden niet om geschenken, maar om een gift te doen aan Don Bosco Stichting. Neem contact op met Guido Stoop: 0475 29 83 73.

F
Schenking van materiaal

U helpt ons via de schenking van verzamelmateriaal zoals o.a. postzegels,­ zichtkaarten, prenten, oude munten, stripverhalen, Kuifjes, sigarenbanden, collecties, kunst en zoveel meer.

Indien nodig komen we dit materiaal ophalen. Neem contact op met Guido Stoop: 0475 29 83 73.

Donorinfo.be

Onze gecontroleerde jaarrekening wordt jaarlijks in alle transparantie gepubliceerd op donorinfo.be